Stucwerk in 's-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp en omstreken?

Bent u op zoek naar een vakman die stucwerk voor u kan uitvoeren in 's-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp en omstreken? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifiek stukadoorsbedrijf op zoek. Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier John Jansen bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine stucwerkzaamheden. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is dat De Klussenier John Jansen ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere stucwerk in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.

Ook voor complete stucopdrachten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier John Jansen aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. De Klussenier John Jansen blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Stucwerk binnen en buiten

De Klussenier John Jansen kan alle stukadoorswerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier John Jansen zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot stucwerk buitenshuis? Wanneer u hiervoor De Klussenier John Jansen inschakelt kunt u rekenen op strak stucwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

Voordat u besluit dat een bepaalde ruimte van stucwerk voorzien dient te worden is het belangrijk om met De Klussenier John Jansen de ondergrond van het stucwerk te bespreken. Niet op elke ondergrond kan namelijk stucwerk gedaan worden. Stucwerk kan aangebracht worden op baksteen, cellenbeton, fermacell platen, gipsplaten en stucplaten, beton en giboblokken. Heeft u deze ondergrond niet voor uw stucwerk, maar bijvoorbeeld hout, ijzer of behang, dan kan De Klussenier John Jansen u helpen bij het gereed maken van de ondergrond zodat het stucwerk op een juiste manier aangebracht wordt. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? De Klussenier John Jansen komt graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden te bekijken. Hij denkt met u mee en kan u gelijk voorzien van advies.

De Klussenier John Jansen, uw veelzijdige vakman

De Klussenier John Jansen
De Klussenier John Jansen

's-Heerenhoeksedijk 5
4453 CD 's-Heerenhoek

Dien uw offerte-aanvraag in   

0113 85 25 72
06 5127 0200
johnjansen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 56860056

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier John Jansen

 
Loading...